Tahliyeler bugün de devam etti

Tahliyeler bugün de devam etti

GÜNDEM Haberleri

Ergenekon davasında dünden bu yana tahliye edilenlerin sayısı 34'e çıktı.

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarının yaptığı tahliye talepleri değerlendirilmeye devam ediliyor. Talepte bulunan isimlerden 5 kişi daha tahliye edildi. Tahliye talepleri değerlendirilen emekli Orgeneral Nusret Taşdeler, eski Yarbay Mustafa Dönmez, Deniz Yıldırım, emekli binbaşı Fikret Emek ve İsmail Yıldız tahliye edildi. Mahkeme 5 isim hakkında da yurt dışına çıkış yasağı konulmasına karar verdi. Tahliye edilen isimlerden Taşdeler sağlık sorunları nedeni ile diğer isimler ise uzun tutukluluk gerekçesi ile tahliye edildi. Dava kapsamında tahliye edilenlerin sayısı 31'e nbsp;çıktı. Dava kapsamında dün 19 isim tahliye edilmişti. Bugün ise talepleri değerlendirilen isimlerden 10 kişi hakkında tahliye kararı verildi.

Ergenekon davasında son olarak Veli Küçük, Levent Ersöz, Serdar Öztürk ve Fuat Selvi, Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu ve Ergun Poyraz'ın tahliye edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...