Twitter çöktü sonra geri geldi - Twitter neden çöktü

Twitter çöktü sonra geri geldi - Twitter neden çöktü

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter'a neden giremiyorum? Twitter neden açılmıyor? Twitter neden çöktü? Twitter açılmıyor hata veriyor. Twitter hacklendi mi? Tümünün cevabı hayır.

20:45 Şuan Twitter açılıyor. Ancak sayfada herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Kullanıcılar twitter'a şuan itibari ile girebiliyorlar. Neden girilemediğine ilişkin ise henüz net ve resmi bir açıklama yapılmadı.

NEDEN KAPANDI?

Sosyal paylaşım ve micro blog sitesi Twitter'da şu sıralar teknik bir arızadan dolayı girilemiyor. Twitter kullanıcıları 11 mart 2014 akşam saat 20.00'den itibaren Twitter kullanamıyor. Sosyal paylaşım ve micro blog sitesi Twitter, şu sıralar kullanıcılarına cevap veremiyor. Twitter.com adresine girenler kullanıcı adını ve şifresini girdikten sonra 'TEKNİK BİR HATA VAR' uyarısı ile karşılaşıyor. Kullanıcılar, sadece Türkiye'de meydana geldiğini düşündüğü sorunun kısa zamanda dünya genelinde olduğunu farketti ve kısa sürede sonuçlanmasını bekliyor.

İŞTE TWİTTER'DAKİ O HATA MESAJI

Twitter çöktü sonra geri geldi - Twitter neden çöktü

Kullanıcılar an itibari ile açık olan hesaplarından otomatik olarak çıkış yaptırıldı ve şuan dünya genelinde hiç kimse hesabına erişemiyor. Bu durum akıllara Twitter'ın acaba yeni profil üzerinde yaptığı çalışmaları hayata mı geçiriyor sorusunu getirdi.

Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı bilgi ve ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyoruz. 'Çevrimdışı olmadan önce gözüme çarpan şey, "Etkileşimler" ismi değişerek "Bildirimler" olması ve ikonunun "çan" olarak değişmesi.

Yeni profil hali hazırda duruyordu ve bazı kullanıcılara sunuluyordu. Translate Center'da büyük oranda Türkçe çevirisi tamamlandı, büyük ihtimal yeni profillere geçilecek bence'

İŞTE ÖRNEK PROFİL

Twitter çöktü sonra geri geldi - Twitter neden çöktü

YUNUS EMRE ARVAS / TG.COM.TR

Twitter'dan Büyük Hata- Twitter Kullanıcılarının Şifrelerini Sildi


Twitter büyük bir hataya imza attı. Twitter milyonlarca kullanıcısının şifresini yanlışlıkla sıfırladı.

Son dönemin en çok kullanılan sosyal ağlarından birisi olan Twitter'ın üyük bir yanlışlık yaptığı ortaya çıktı. Pazar akşamı dünya çapında birçok kullanıcıya ulaşan e-posta uyarısında Twitter şifresinin sıfırlandığı ve yeni bir şifre atanması gerektiği bilgisi verildi. Türkiye'deki bazı kullanıcıların da e-posta aldığı bu uygulamanın yanlışlıkla yapıldığı ortaya çıktı.
nbsp;
Gelen e-posta uyarısında Twitter hesabının başkaları ya da bir internet sitesi tarafından ele geçirilmiş olabileceği uyarısı da yapılıyordu. Konuyla ilgili olarak Recode.Net internet sitesine açıklama yapan Twitter sözcüsü "Bazı kullanıcılara sistemdeki bir sorundan dolayı yanlışlıkla şifre sıfırlama bilgisi gönderildi. Bu sorundan etkilenen kullanıcılardan özür diliyoruz" dedi.
Bu sorunun dünya çapında kaç kullanıcıyı etkilediği açıklanmazken e-posta gönderilen kullanıcılar şifrelerini sıfırlamadan Twitter'a giremediler.
nbsp;
Şifre sıfırlama nedir?

nbsp;
Birçok servisin kullandığı şifre sıfırlama, abonelere hesaplarının ele geçirilmesini engellemek için verilmiş bir hak. Bu özelliği kullanarak belirttiğiniz e-posta adresine gelen bir mesaj yardımı ile şifrenizi yeniden oluşturabiliyorsunuz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...