Sokakta yaşayan adama minibüs çarptı öldü

/ Kaynak: İHA
Sokakta yaşayan adama minibüs çarptı öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmit'te meydana gelen trafik kazasında sokaklarda yaşayan bir kişi minibüsün kendisine çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Serdar Mahallesi D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Ankara istikametine gitmekte olan plakası henüz belirlenemeyen bir servis minibüsü, yolda yürümekte olan Kemal Şentürk'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Şentürk yaklaşık 20 metre savrulurken çarpan servis aracı hızla olay yerinden uzaklaştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde talihsiz adamın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Kemal Şentürk'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan, akli dengesi yerinde olmadığı ve uzun yıllardır İzmit'te sokaklarda yaşadığı öğrenilen Kemal Şentürk'e çarparak ölümüne neden olan aracın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...