Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülben Ergen'in canlı yayında Berkin Elvan kararı

Gülben Ergen'in canlı yayında Berkin Elvan kararı

MAGAZİN Haberleri

Gülben Ergen Show TV ekranlarında yayınlanan programını tümüyle Berkin Elvan için yasa ayırırken canlı yayında çarpıcı anlar yaşandı...

Gülben Ergen Berkin'in ölüm haberi üzerine programını eğlenceye değil yasa ayıracağını duyurdu. Programın konuğu olan Mahmut Tuncer de yas kararı nedeniyle kulisten dönüp yayına çıkmazken yerine Show TV spikeri Simge Fıstıkoğlu Gülben Ergen'e eşlik etti.
STÜDYO BERKİN'İN FOTOĞRAFLARIYLA DONANDI
Programın açılışında Berkin için hazırlanan klip ekrana getirildi. Stüdyoda Berkin'in büyük boy fotoğrafları yer alırken Gülgen Ergen ve Simge Fıstıkoğlu'nun siyah elbiseleriyle verdikleri yas mesajı da gözden kaçmadı. Yayın boyunca sosyal medyadaki Berkin Elvan mesajları özel VTR'ler ile ekrana getirilirken programın kapanışı da Berkin için hazırlanan bir kliple yapıldı.
ÇÜNKÜ ACIMIZ VAR, ÇÜNKÜ KIRGINIZ, ÜZGÜNÜZ!
Programı neden yasa ayırdıklarını anlatan Gülben Ergen kararını şöyle açıkladı:
"Programımızda Mahmut Tuncer'di konuğumuz. Beraber karar verdik. Eğlenemeyeceğiz. Davullar zurnalar çalıp şarkılar türküler söyleyemeyeceğiz. Çünkü acımız var. Yasımız var. Berkin'in ölümü ve ailesinin ve ülkenin acısından dolayı yastayız. Çünkü üzgünüz kırgınız... Yayının bitmesi için yayındayız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...