Türkiye'den Kırım'a uçuşlar durdu

Türkiye'den Kırım'a uçuşlar durdu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Simferopol Havalimanı'nda uçuş kontrol kulesinin Rus askerlerin eline geçmesi üzerine Kırım'a yapılan uçak seferlerinin güvenliği risk altına girdi.

Dünyadaki çok sayıda uçak şirketi buraya yapılan seferlerini askıya alırken, THY de günde iki defa yaptığı İstanbul-Simferopol seferlerini durdurdu. THY yönetimi Kırım'a yapılacak 11-16 Mart arasındaki uçuşları iptal etti. İptal kararını THY Basın Danışmanı Ali Genç, Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Ali Genç açıklamasında iptal kararının gerekçesini ise "Simferopol Havalimanındaki koşulların riskli hale gelmesi nedeniyle bu kararı aldık" sözleri ile ifade etti. Öte yandan Atlasjet Hava Yolları'nın İstanbul-Simferepol seferi de aynı gerekçelerle iptal edildi. Atlasjet yöneticileri, seferlerin Ukrayna'daki gelişmelere göre düzenleneceğini açıkladı.
Cemil Yıldız İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...