Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlker Başbuğ araştırma istedi: 'Ne bekleniyor'

İlker Başbuğ araştırma istedi: 'Ne bekleniyor'

GÜNDEM Haberleri

Ergenekon'da tahliye olan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Meclis ve Genelkurmay Başkanlığı'nın detaylı bir araştırma başlatması gerektiğini söyledi.

Ergenekon davasında tahliye olan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 5 nolu hard disk ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın detaylı bir araştırma başlatması gerektiğini söyledi.

Başbuğ, "Meclis, Ergenekon davasında yaşanan süreci komisyonda ele almalı... Neden hala adım atılmadı, anlamış değilim" dedi.

Davayla ilgili bundan sonra atılması gereken adımları anlatan Başbuğ, "Gölcük Donanma Komutanlığı'nda bulunan 5 nolu hard disk ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı detaylı bir araştırma başlatmalı. İlk somut bulgu oradan çıkacaktır" ifadesini kullandı.

"Ergenekon davası orduya dış bir operasyon muydu?" sorusuna nbsp; ise "Elimde veriler olmadan suçlama yapamam, ancak bu yönde değerlendirmeler var" yanıtını verdi. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...