Berkin son yolculuğuna uğurlanacak

Berkin son yolculuğuna uğurlanacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gezi Parkı eylemlerinde yaralanan ve 269 gün süren yaşam mücadelesini dün kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan, bugün toprağa verilecek.

Türkiye, Gezi Parkı protestoları sırasında evinden ekmek almak için dışarı çıkan ama başına isabet eden gaz fişeği ile komaya giren ve dün sabah hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın yasını tutuyor. 269 gün süren yaşam mücadelesinde yenik düşen Berkin, bugün son yolculuğa uğurlanacak.
Cenazeye yoğun katılım bekleniyor.
Hayatını kaybetmesinin ardından Adli Tıp'a kaldırılan cenaze, daha sonrta Okmeydanı Cemevi'nde götürülmüştü. Berkin için bugün saat 12.00'de cemevinde bir tören düzenlenecek. Törenin ardından Şişli'ye yürünecek ve daha sonra cenaze Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek. Bölge esnafının sabah kepenk açmadığı görülürken, Okmeydanı Cemevi sabahın erken saatlerinden itibaren dolmaya başladı.
Berkin'in cenazesine yoğun bir katılım bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...