Veysel Eroğlu: Çok şükür bıyığımız kesilmekten kurtuldu

Veysel Eroğlu: Çok şükür bıyığımız kesilmekten kurtuldu

Politika Haberleri

Yağmur, Eroğlu'nu sevindirdi. Daha önce "Su kesintisi olursa bıyıklarımı keserim" sözü veren Eroğlu, "Bıyıkları kurtardık" dedi.

Kartal'da Afyonkale Spor Kulübü'nü ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, barajlara iki günde 38 milyon metreküp su geldiğini söyledi. Daha önce "İstanbul'da bu sene su kesintisi olursa bıyıklarımı keserim" diye söz verdiğini hatırlatan Baekan Eroğlu, son yağmurlara hem İstanbullular adına hem de bıyıkları adına sevindiğini söyledi. "Bıyıkları kestirmekten kurtulduk" diyen Eroğlu, bu konuda iki gün önce yaşanan bir hatırasını da aktardı. Eroğlu, "Geçen gün Sandıklı-Afyon yolunda durduk. Bir amca ve teyze beni gördü, 'Bıyıkların kesilmesin diye dua ediyoruz' dedi. Bizim A planımız var daha B planımıza geçmedik. Bazıları projelerden bahsediyor. Birisi kalkmış, 'ben deniz suyundan su arıtacağım' diyor. Bu bir soygun için. Çok pahalı bir sistem. Hayatımda ödediğim en acı para yağmur bombası atıp ödeyemedikleri, benim ödediğim 5 milyon lira. Hiçbir faydası olmamış, zarar olmuş" dedi. Eşi ile ilgili ilginç bir hatırasını da da paylaşan Eroğlu, "Ben niye İSKİ genel müdürü oldum. Bir gün evde bütün sular bitmiş. Banyoda, mutfakta su bitmiş. Çamaşırlar, kaplar olduğu gibi duruyor. Artık eşim gece yarısı isyan etti. 'Koca su profesörüsün evinde su akmıyor' dedi. Ben de, 'İSKİ Genel Müdürü değilim, ben üniversitede ders veriyorum. İSKİ Genel Müdürü olursam suyu akıtacağım' dedim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...