İşte hayallerdeki iPhone 6

/ Kaynak: İHA
İşte hayallerdeki iPhone 6

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Sam Beckett isimli tasarımcı hazırladığı konsept videoda yeni iPhone hakkındaki iddiaları en gerçekçi şekilde görsele döktü

Yeni modeli 'iPhone Air' olarak isimlendirilen Beckett, bir sonraki telefonu iPhone 5s'den yüzde 8 daha büyük tasarladı. Hayali modelde, çerçevelerin inceltilmesi, alt ve üst bölümlerin daha etkili bir şekilde kullanılmasıyla, telefon 4.7 inçlik ekrana sığdırılmış. MacBook ve iPad'de olduğu gibi iPhone'un Air ismine layık olması için kalınlığı 7 mm olarak tasarlanmış. Bilindiği gibi iPhone 5s, 7,6 mm kalınlığında. Telefonun diğer teknik özellikleri ise şöyle düşünülmüş: 1920x1080 (Bu çözünürlük biraz abartılmış olabilir); Gorilla Glass yerine Safir ile güçlendirilmiş cam ekran (iPhone 5s'te Touch ID parmak izi taramasında da safir kullanılmıştı), 10MP'lik f/1.8 diyafram açıklığına sahip gelişmiş kamera ve A8 işlemci. Yeni iPhone'nun önümüzdeki sonbaharda piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...