Emre Güral futbola döndü: 'Aslan gibiyim'

/ Kaynak: İHA
Emre Güral futbola döndü: 'Aslan gibiyim'

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor'un forvet oyuncusu Emre Güral, tedavi için gittiği Ankara'dan moralli döndü.Sağlığının gayet iyi olduğunu belirten Güral, "Aslan gibiyim" dedi.

Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta içerisinde antrenmana çıkacağı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalbinde ritm bozukluğu tespit edilen Emre Güral, tedavi için gittiği Ankara'dan dönüşte havalimanında nişanlısı Esma ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Emre, Ankara'ya kontrol amaçlı gittiğini belirten genç futbolcu "Ankara'ya gittim ve bu alanda bir numara olan doktora göründüm. Bu kendi isteğimdi. Acil durum diye bir şey yoktu, baya abartıldı bu durum. Ben küçüklüğümden beri bu ritm bozukluğunu yaşıyordum. O rahatsızlandığım günde de aslında iyiydim ve antrenmana çıkabilirdim. Ama ben artık buna kesin çözüm istiyorum dedim ve kontrol amaçlı hastaneye gittim. Ardından Ankara'ya gittim ve orada bana bakan uzman doktor yaptığı kontrolden sonra 'sende hiçbir sorun yok' dedi. Ufak bir tedavi yaptı. Şimdi iyiyim Allah'a şükür. Haftaya küçük bir test daha var ve ardından çalışmalara başlayacağım. Şimdi koşu çalışması yaparım ancak bir daha ki hafta takımla çalışmalara başlarım. Hakkımda daha futbol oynayamayacak diye haberler yapıldı ve durum abartıldı, kesinlikle öyle bir durum yok. Şimdi aslan gibiyim. Kafa olarak rahatlamak amacıyla gittim tedaviye. Küçüklüğümden gelen bir şeydi ve şuanda kesin çözüm bulundu. Eskiden olan ritm bozukluğu da artık yok" dedi.

Emre, Trabzonspor-Fenerbahçe maçını ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini de belirterek, "Trabzonspor taraftarını anlıyorum ama bize öyle şeyler yakışmaz, yapmayalım öyle şeyler. Sahada cevap verelim. Çünkü zaten her şey ortada. Öyle şeyler lazım değil bize. Sahada cevap verseydik daha güzel olacaktı ama maalesef böyle bir şey oldu. Yapacak bir şey yok. Biz yolumuza devam edeceğiz ve inşallah bu taraftar için daha iyi yerlere geleceğiz" ifadelerini kullandı. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...