Kadın ve çocuklar da küfür etti, TFF savunma istedi

/ Kaynak: AA
Kadın ve çocuklar da küfür etti, TFF savunma istedi

SPOR Haberleri  / AA

TFF, kadın ve çocukların izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçında çirkin ve kötü tezahüratları tespit edip, yeşil-beyazlı kulüpten savunma istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Bursa'da sadece kadın ve çocukların izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçında "çirkin ve kötü tezahüratları" tespit edip, yeşil-beyazlı kulüpten savunma istedi.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK), istenen savunmada, yeşil-beyazlı kulübün cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların izlediği karşılaşmadaki gözlemci raporuna işaret edildi. Kadın ve çocuk taraftarların, karşılaşma süresince belirli zamanlarda küfürlü tezahüratta bulunduklarının maçın gözlemcisi tarafından belirlendiği bildirildi.

Maçın gözlemcisinin; kadın ve çocuk taraftarların, hakem ve Bursaspor Yönetim Kurulu aleyhinde 3 kez küfürlü tezahüratta bulunduklarını, bu tezahüratların sürelerini de raporunda detaylı olarak belirttiği kaydedildi.

Bu gelişmelerin ardından Bursaspor Yönetim Kurulunun da dün akşam raporla ilgili toplantı yaptığı ve talep edilen savunmayı hazırlayarak bugün TFF'ye göndereceği öğrenildi.

TFF'nin, yeşil-beyazlı kulübün savunması doğrultusunda ligin 26'ncı haftasında Bursa'da oynanacak Bursaspor-Torku Konyaspor maçıyla ilgili kararını vereceği bildirildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...