Cinnet getiren kedi, aileyi rehin aldı

/ Kaynak: İHA
Cinnet getiren kedi, aileyi rehin aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'de Portland kentinde bir evde yaşayan 18 kiloluk kedi, sinir krizi geçirince bir aileyi rehin aldı. Bir odaya kaçan aile, 911'i arayarak yardım istedi.

ABD'nin Portland kentinde meydana gelen olayda Lee Palmer ve Teresa Barker çiftinin başı 18 kiloluk kedileri yüzünden az kalsın belaya giriyordu. Çiftin 7 aylık çocukları Jesse'nin kedinin kuyruğunu çekmesi sonucu sinirlenen hayvan aileye saldırarak yatak odasına saklanmalarına neden oldu. Olay sonrası 911'i arayarak polislerden yardım isteyen Lee Palmer, kedilerinin kapının önünde beklediğini ve sinirli şekilde hırladığını ifade etti. Yetkililerden gelerek kendilerini kurtarmalarını isteyen Palmer, "Yatak odasına sıkışıp kaldık. Dışarı çıkmamıza izin vermiyor" şeklinde konuştu. Olay sonrası eve gelen polis ekiplerinin kediyi yakalaması ise kolay olmadı. Ekiplerden kaçarak buzdolabının üzerine çıkan kedi daha sonra ise kurulan tuzak sayesinde yakalandı. Lee Palmer'ın sevgilisi Teresa Barker ise açıklamasında 7 aylık bebeklerinin kedinin kuyruğunu çektiğini ve hayvanın bu yüzden sinirlenerek kendilerine saldırmaya çalıştığını belirtti.


İŞTE O ANLAR

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...