Tuncay Özkan da Berkin Elvan'ın cenaze törenine katıldı

/ Kaynak: AA
Tuncay Özkan da Berkin Elvan'ın cenaze törenine katıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen gazeteci Tuncay Özkan da Berkin Elvan'ın cenaze törenine katıldı.

Gezi Parkı odaklı olaylar sırasında yaralanan ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Okmeydanı Cemevi'nde düzenlenecek törene katılanlar, cemevi önünde toplandı.Sabah saatlerinden itibaren Cemevi ile Şark Kahvesi arasında toplanmaya başlayan grup, zaman zaman slogan attı. Çeşitli pankartların asıldığı alanda toplananlar, Berkin Elvan'ın fotoğraflarının bulunduğu dövizler taşıdı.Katılımcılardan cemevine girmek isteyenler, yoğunluk nedeniyle görevliler tarafından içeri alınmazken, kalabalık nedeniyle fenalaşan bir kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi.Tören öncesi, Ergenekon davası kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen gazeteci Tuncay Özkan da alana geldi.Öte yandan, cemevi çevresinde bulunan esnaflar kepenk kapatırken, alana giriş ve çıkışların yapıldığı yollar, bazı gruplar tarafından barikatlarla kapatıldı.Elvan'ın cenazesini mezarlığa götürecek cenaze aracı da cemevi önünde bekletiliyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...