Tokat'ta bir arabada öldürülen 5 kişinin cenazeleri defnedildi

/ Kaynak: AA
Tokat'ta bir arabada öldürülen 5 kişinin cenazeleri defnedildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Tokat'ta bir otomobile yapılan silahlı saldırıda ölen aynı aileden 5 kişinin cenazesi, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Eski cezaevi önünde dün otomobile silahla ateş açılması sonucu hayatını kaybeden İzzet, Murat, Semra, Sakin ve Alaattin Bal'ın cenazesi, yakınları tarafından Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çamlıbel beldesindeki Yeni Cami'ye getirildi.Cenazelerin getirilişi sırasında, ölenlerin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Cenazeler, burada kılınan namazın ardından belde mezarlığına defnedildi.Olayda hayatını kaybeden İzzet Bal'ın damadı Hasan Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Üzgünüz. Aralarında husumet vardı. Yıllardan beri gelen bir davaydı, 60 yıldır var. Dedelerinden, bir önceki geçmişlerinden beri var. Bugüne kadar 7 kişi hayatını hayatını kaybetti. Bu, son bulsa daha iyi olur" diye konuştu.Bu arada, zanlılar S.Y. ve Ö.Y'nin ise emniyetteki işlemlerinin ardından Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği öğrenildi.Tokat Adliyesi'nin arkasındaki eski cezaevinin önünde dün 60 AK 391 plakalı araca iki kişi tarafından silahla ateş açılmış, saldırıda aynı aileden 1'i kadın 5 kişi yaşamını yitirmişti. Olayın ardından şüpheliler S.Y. ve Ö.Y. gözaltına alınmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...