Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabükspor, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

/ Kaynak: İHA
Karabükspor, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Toto Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında Cuma günü sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor'da hedef 3 puan.

Son 3 haftadır galibiyete hasret kalan kırmızı-mavili takım, Galatasaray karşısında umutlu. nbsp;4 haftadır istedikleri sonuçları elde edemediklerini söyleyen Karabükspor Takım Kaptanı İlhan Parlak, "Kendi saha ve seyircimiz önünde şampiyonluğa oynayan güçlü bir Galatasaray'a karşı oynayacağız. Bizde kendi sahamızda iyi futbol ve iyi mücadele ortaya koyuyoruz. Bunu Galatasaray karşısında gösterirsek sahamızdan 3 puanla ayrılacağımızı ümit ediyorum. 3 haftadır şansız sonuçlar alıyoruz. Gaziantep karşısında ilk defa baskılı bir oyun oynadık ama golü bulamadık. Bursa'da ise girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve saçma sapan bir penaltı ile mağlup olduk. Bir şanssızlığımız var ve bunu da Galatasaray karşısında kıracağımızı düşünüyoruz" dedi. Devre arasında kımızı-mavili ekibe katılan Musa Çağıran da, "Galatasaray maçında her şeyi daha fazla yaparak ve isteyerek 3 puan almak istiyoruz. Daha önce ben burada yokken Fenerbahçe'yi ısıra ısıra, eze eze yenen bir Karabükspor vardı. Bunu tekrar başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu. nbsp;
nbsp;Çağıran, Bursaspor karşısında kaçırdığı pozisyon için çok üzüldüğünü ve golü atması halinde iyi bir cevap olacağını da söyleyerek, "Enes çok efendi bir çocuktur. Pozisyon sonrası kendisi ile yaptığım görüşmede, ayağının kayarak düştüğünü söyledi. Burada olay Enes'e düşmüyor, beşinci hakem var, yan hakem ve orta hakem var. Üçü çapraza almış. O pozisyona penaltı vermek hangi akıl işi ben çözemedim. Bizim emeğimize ve kaybettiklerimize yazık. En büyük hata hakemindir" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...