Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağlayan Adliyesi'nde şehit olan Emrah Taşdemir defnediliyor

/ Kaynak: AA
Çağlayan Adliyesi'nde şehit olan Emrah Taşdemir defnediliyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde dün koruma görevinde bulunduğu kadına yönelik silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Taşdemir defnediliyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde dün koruma görevinde bulunduğu kadına yönelik silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Taşdemir (24), son yolculuğuna uğurlanıyor.Emrah Taşdemir için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde tören düzenlendi.Emniyetin bahçesine getirilen tabuta sarılarak ağlayan Taşdemir'in amcası Ali Taşdemir, güçlükle sakinleştirildi. Törende fenalaşan şehit polisin bazı yakınlarına da sağlık ekipleri müdahale etti.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, törende yaptığı konuşmada, bugün herkesin ortak bir acısı bulunduğunu belirterek, emniyet teşkilatının bir şehidini daha mübarek vatan topraklarına uğurladığını söyledi.Şehadet mertebesine ulaşmış Taşdemir'in ailesine başsağlığı dileyen ve acılarını yürekten paylaştığını ifade eden Vali Mutlu, şöyle konuştu: ''Şehidimizin mekanı cennet, toprağı bol olsun. Elbette ki ateş düştüğü yeri yakar. Evlat acısı, kardeş acısı, acıların en büyüğüdür. Bu acıyı yüce milletimizle ve teşkilatımızla birlikte paylaşıyorum. Milletimizin, teşkilatımızın sevgisi ve desteği, şehidimizin yanında olacaktır. Bugüne kadar görev uğruna ne şehitler verilmiştir. Bundan sonra da verilecektir. Kutsal teşkilatımızdan bir kardeşimizi daha şehit olarak ebediyete uğurluyoruz. Güvenlik teşkilatımızın acısını yürekten paylaşıyorum. Aziz şehidimizin mekanı cennet olsun. Yapmış olduğu görev bugün itibarıyla tamamlandı ve genç yaşta şehadet mertebesine ulaştı."


Emniyet Müdürü Altınok
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise 2008'de teşkilata katılan Emrah Taşdemir'in, üstün başarılarla sürdürdüğü meslek yaşamında şehitlik mertebesine ulaştığını söyledi. nbsp;
Altınok, şehit olan Taşdemir'i hiçbir zaman unutmayacaklarını belirterek, ''Halkımızın huzur ve güveni için gece gündüz, 24 saat çalışmaya devam edeceğiz. Şehidimize Allah'tan rahmet, bize emanet olan ailesine ve milletimize sabır diliyorum'' dedi.
Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ'ın yaptırdığı duanın ardından şehit polis Emrah Taşdemir'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Uluöz Köyü'ne gönderildi. nbsp;
Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde dün meydana gelen olayda, Hanime Aslan ile kendisini korumakla görevli polis memuru Emrah Taşdemir, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...