Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ta Ersan ve Almeida şoku!

Beşiktaş'ta Ersan ve Almeida şoku!

SPOR Haberleri

Almeida takımla çalışırken, Ersan Adem Gülüm antrenmanı yarıda bıraktı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular koşu, kondisyon ve pas çalışması yapıp, çift kale maç oynadı. Siyah-beyazlıların dünkü antrenmanında takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan Hugo Almeida, bugün takımla antrenmana katıldı. Çift kale maç sırasında kasığına top gelen Portekizli oyuncu, antrenmanın sonuna doğru çalışmayı bıraktı. nbsp;Tedavileri devam eden Sivok, Fernandes ve Ömer Şişmanoğlu antrenmanda yer almadı, arka adalesinde sakatlığı bulunan Dany ise takımdan ayrı yürüyüş ve koşu yaptı.


- Ersan yarıda bıraktı
Eskişehirspor maçında attığı golle takımına galibiyeti getiren Ersan Adem Gülüm, sol ayağında meydana gelen ağrı sebebiyle tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Ersan'ın durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi. Bu arada futbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı ve dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları da BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek çalışmayı takip etti. Antrenman sonunda yağ ölçümleri yapılan futbolcular, bazı özel testlerden de geçirildi.
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...