Beşir Atalay: "Berkin Elvan'ın ölümünü fırsat bilenler var"

Beşir Atalay: "Berkin Elvan'ın ölümünü fırsat bilenler var"

GÜNDEM Haberleri

Beşir Atalay: "Her ölüm hepimiz için üzücüdür. Ancak şu seçim ortamında birileri de bunu fırsat bilerek huzuru bozucu olaylara sebebiyet vermemeli" dedi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili, "Her ölüm olayı hepimiz için üzücüdür. Sebebi ne olursa olsun burada da bir genç insanın hayatını kaybetmesi var" dedi.

Atalay, partisinin Keskin ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaretinde, Berkin Elvan'ın ölümü ile ilgili her ölüm olayının herkes için üzücü olduğunu söyledi.

"Sebebi ne olursa olsun burada da bir genç insanın hayatını kaybetmesi var" diyen Atalay, şöyle devam etti:

"Uzun süredir de tedavi görüyordu. Bunun için üzgünüz. Ailesine de başsağlığı diliyorum. Ama o günlerdeki karmaşık ortamda meydana gelmiş bir olay. Özellikle şu seçim ortamında birileri de bunu fırsat bilerek huzuru bozucu olaylara sebebiyet vermemeli. Gerekli önlemler alınıyor. Zaten arkadaşlarımız, mülki idare, ilde ve ilçede dikkatli. İstanbul'da bugün cenaze töreni olacak, İstanbul Valiliği il yönetimi konu ile ilgileniyor. Kendilerine her türlü destek verilecek. Bu konuda söyleyeceğimiz budur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...