Galatasaray'ın deplasman atağı!

/ Kaynak: DHA
Galatasaray'ın deplasman atağı!

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray,şampiyonluk yolunda teknik direktör Mancini ile birlikte bütün iç saha maçlarını kazanırken, deplasmanda ise 3 puana hasret kaldı.

Lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkının kapanmamasına neden olarak deplasman kayıpları öne çıktı. Sarı kırmızılı yönetim deplasman krizini önlemek için teknik heyete destek amacıyla kritik kararlar alıyor. Galatasaray'ın bu hafta oynayacağı Karabük deplasmanına başta başkan Ünal Aysal olmak üzere bütün yönetim gitme kararı aldı. Yöneticiler uçakla gidilemeyen Karabük deplasmanı için özel minübüs ile hep birlikte yola çıkacak. Ayrıca deplasman galibiyet maçlarının primleri ise yüzde yüz artırılacak ve futbolcuların deplasman fobisini yenmesi için psikolojik destek verilecek. Bu hafta lider F.Bahçe'nin kendi sahasında oynayacağını hesaba katarak, Karabük deplasmanını mutlaka kazanmak amacında olan sarı kırmızılılar Karabük'te puan yitirilmesi halinde şampiyonluk şansının çok zora gireceğini düşüncesinde. Bu yüzden başkan Ünal Aysal'ın Florya'ya takıma yemek vereceği ve birlik beraberlik mesajı da vereceği öğrenildi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...