İstanbul Emniyeti'nden trafik açıklaması

/ Kaynak: DHA
İstanbul Emniyeti'nden trafik açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreniyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şu an için trafiğe kapalı cadde bulunmadığı belirtildi.

İstanbul'da Berkin Elvan'ın için düzenlenen cenaze nbsp; töreniyle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi. Cenaze nedeniyle gerekli tedbirlerin alındığı şu an için trafiğe kapalı cadde bulunmadığı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte iken 11.03.2014 tarihinde vefat eden Berkin ELVAN için 12.03.2014 tarihinde düzenlenecek cenaze töreni esnasında Okmeydanı Cemevi, Darulaceze Caddesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, Rumeli Caddesi, Ergenokon Caddesi, Baruthane Caddesi ve Feriköy Mezarlığı çevresinde trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler aldırılmıştır. Trafik akışına kapatılan cadde ve güzergah bulunmamaktadır."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...