Gazetemizin Kurucusu Merhum Enver Ağabey'e ödül

Gazetemizin Kurucusu Merhum Enver Ağabey'e ödül

GÜNDEM Haberleri

Hayatını hizmete adayan merhum iş adamı Enver Ören, TASAM tarafından 'Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı Ödülü'ne layık görüldü

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Enver Ören, 8'inci TASAM Stratejik Vizyon Ödülleri'nde "Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı Ödülü"ne layık görüldü. 8'incisi gerçekleştirilen Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) Stratejik Vizyon Ödülleri Ortaköy Princess Otel'de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere çok sayıda işadamı, sanatçı, akademisyen ve gazeteci katıldı. 8 kategoride gerçekleştirilen ödül töreninde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Stratejik Vizyon Sahibi Devlet Adamı Ödülü alırken, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Enver Ören ise "Stratejik Vizyon Sahibi İşadamı Ödülü"ne layık görüldü. Enver Ören'in ödülünü İhlas Holding Ankara Temsilcisi Yavuz Özgün, TASAM Başkanı Süleyman Şensoy'un elinden aldı. Enver Ören'in vefatının üzerinden bir yıl geçtiğini ifade eden Yavuz Özgün, O'nun adına ödül almaktan gurur duyduğunu söyledi. TASAM yetkililerine ödül için teşekkür eden Özgün, İhlas Holding olarak TASAM'a her zaman destek olduklarını da belirtti. TASAM Başkanı Süleyman Şensoy ise, 8 yıldır verilmekte olan ödüllerin?doğru kişiler tarafından alındığını söyledi. Şensoy, "Bütün TASAM çalışmalarına katılan akademisyen ve yazarlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
##tgvideo##
ÖDÜLÜ ENVER ÖREN ADINA YAVUZ ÖZGÜN ALDI

Merhum Enver Ören adına ödülü İhlas Holding Ankara Temsilcisi Yavuz Özgün aldı. Ödül, Türkiye'nin bölgesinde ve dünyadaki saygın konumunun sürekli yükselmesi için farklı fikirler üreten devlet adamları, siyasetçi ve iş adamlarına veriliyor.

İnan Arvas İSTANBUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...