Tunceli'de bir polis memuru kalp krizi geçirdi

/ Kaynak: AA
Tunceli'de bir polis memuru kalp krizi geçirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Tunceli'deki gösteriler sırasında bir polis memuru kalp krizi geçirdi.

Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Tunceli'de yapılan gösteriye müdahale eden bir polis memuru, kalp krizi geçirdi.

Moğultay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya gelen grup, Cumhuriyet Caddesi'nden Seyit Rıza Meydanı'na kadar yürüdü. Oradan yeniden Cumhuriyet Caddesi'ne dönen grup, bir süre oturma eylemi yaptı.

Aynı cadde üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi ve önünde bulunan zırhlı araçlara taş, havai fişek ve molotofkokteyli atan gruba, polis, basınçlı su ve biber gazıyla müdahale etti. Olaylar sırasında, bazı banka şubeleri ve iş yerlerinde hasar oluştu.
Gruba müdahale esnasında zırhlı araç içerisinde bulunan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir polis memuru kalp krizi geçirdi. Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bu arada Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, yaşamını yitiren Berkin Elvan için kişisel Twitter hesabından, "Şu muhakkak.. Samimi şefkat ve değer verme insanlarda (!) yüzde 100 sonuç veriyor. Ülkemin başı sağ olsun rahat uyu, kısa ömür" görüşünü dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...