Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Parayı ispatla hepsi senin!

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Parayı ispatla hepsi senin!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, 'İsviçre bankalarında 13 hesabı var' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na Siirt'ten rest çekti.

Seçim mitinglerini günde iki kentle sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü adresleri Siirt ve Mardin'di. İki şehirde de on binlerce vatandaşa hitap eden Erdoğan'ın gündeminde paralel yapı ve muhalefetin eleştirileri vardı. Erdoğan özetle şunları söyledi: "İnkar, asimilasyon politikaları bizim dönemimizde geri gelmemek üzere kapanmıştır. Vatandaşına kibirle bakan ceberrut değil vatandaşıyla kucaklaşan devlet anlayışı hakim olmuştur. Eski Türkiye'de kitaplara, klavyelere, türkülere, ana dile yasak vardı. OHAL, yol kontrolleri vardı, kan, gözyaşı, acı vardı. O eski Türkiye dönemini kapattık. Çok badireler atlattık, ama bugüne geldik. Önce Gezi dediler. Şimdi de 17, 25 Aralık darbe girişimiyle yeni Türkiye'ye sabotaj düzenlemek istediler. Gezi'de çevre bahaneydi. Gerisi şahaneydi. Yaktılar yıktılar. Molotofla demokrasi gelir mi? Demokrasinin yolu sandıktır. nbsp;
PARAYI İSPATLA, HEPSİ SENİN
Son yıllarda Güneydoğu'ya yapılan yatırımları anlatan Başbakan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "İsviçre'de 13 bankada hesabı" var iddiasına sert cevap verdi: "CHP'nin genel müdürü, yeni bir yalan daha uydurdu. İsviçre bankalarında 13 hesabım varmış. Sende zerre kadar karakter, vicdan varsa bu hesapları bul çıkar. Ben de çıkan para varsa, fakirsin ya sana vereceğim. Yalanın kuyruklusunu biliyorduk da, böylesini bilmiyorduk. Yolsuzluk, rüşvet bahane. Huzura, kardeşliğe, çözüm sürecine hücum ediyorlar. Ne boyutta olursa olsun, hiçbir yolsuzluk, rüşvet girişimine göz yummadık, yummayız. Yolsuzluk iftirasıyla millet iradesinin çalınmasına da geçit vermeyiz. Pensilvanya'nın kuyruğuna takılan CHP, MHP, BDP sokaklardan… Sokaklardan umut olur mu? Kimlerin kimle iş tuttuğuna dikkat edin. İttifak halinde sokakları karıştırmak istiyorlar. İnsanları sokağa itmek, seçime 18 gün kala sokakları ateşe vermek demokratik tavır değildir. 30 Mart'ta siz CHP, MHP, BDP, biz de ihanet şebekesinden hesap soracağız.BDP 'Kürtlerin partisiyiz' diyor. Niye 'Türkiye'nin' değil? Biz 77 milyonun partisiyiz."

nbsp;Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Parayı ispatla hepsi senin!
ÇÖZÜM SÜRECİNE SIKI SIKI SAHİP ÇIKIN!
"Artık silahlar değil siyaset var" diyen Başbakan Erdoğan vatandaşlara da çağrı yaptı: "Çözüm sürecini siz istediniz. Bir yıl boyunca bu sürece siz sahip çıktınız. Şimdi de korumanızı, sıkı sıkı sahip çıkmanızı, dua etmenizi rica ediyorum."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...