Başbakan: 'Cumhurbaşkanlığı için 30 Mart'ı görmemiz lazım'

Başbakan: 'Cumhurbaşkanlığı için 30 Mart'ı görmemiz lazım'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan, Siirt ve Mardin mitinglerinin ardından akşam da 24 TV'de canlı yayınlanan "Başbakan Erdoğan'la Özel" programına katılarak soruları cevaplandırdı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt ve Mardin mitinglerinin ardından akşam da 24 TV'de canlı yayınlanan "Başbakan Erdoğan'la Özel" programına katılarak soruları cevaplandırdı. Erdoğan özetle şunları söyledi:
gt; ('Paralel yapı' ile mücadele): 10 yıl önce Pensilvanya'daki zat o zaman bizimle birlikte hareket ediyordu. Biz aynı AK Parti'yiz. Şimdi ne oldu? Ya orada yanlış yaptı ya burada. Bunlar istikametini şaşırmış durumda. Casusluk bu. İyi niyetimizin kurbanı olduk. Namuslular namussuzlar kadar cesur olmazsa çözemeyiz. Adam kalkıp da "yasama organını tanımıyorum" derse bunun bedelini ödemek zorunda. Bundan sonra hedefimiz karar verici olanlardır. Bu ülkede cemaatler hayır işi yapar karşımızdaki örgüt. Sadece bugün (dün) 811 öğrenci devlet yurduna kaydoldu.
gt; Halkımızı dinleme paranoyasından kurtarmamız lazım.
gt; (Fezlekeler): Sadece seçim meydanlarına yönelik malzeme temin etmeye çalışmaktan başka bir şey değildir.
gt; (Oy oranları): Seçimler genel seçim havasına girdi. Partimiz, yüzde 45-50 aralığında yerini koruyor. Biz bu seçimden birinci parti olarak çıkacağız. İstanbul ve Ankara'da iyi durumdayız. İzmir'de ise Binali Bey, başa oynuyor. Belediyecilik hizmetse İzmir'de CHP adayı bizimle yarışamaz.
gt; (Köşk seçimi): Benim bütün hafıza kaydımın içerisinde 30 Mart var. 30 Mart'ı tam manasıyla görmemiz lazım. Gördükten sonra oturacağız konuşacağız ve bu konuyu Cumhurbaşkanımızla da değerlendiririz ondan sonra da nihai kararımızı verir adımımızı atarız. Şu anda 30 Mart'ı tartıyorum. 30 Mart benim için çok önemli. Arkadaşlarımla bunun değerlendirmesini yapıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...