Hayati Yazıcı: Paralel yapıya müsaade etmeyiz!

Hayati Yazıcı: Paralel yapıya müsaade etmeyiz!

GÜNDEM Haberleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de düzenlenen AK Parti'nin Rize için 10 Numara Projeleri tanıtım toplantısında partililere seslendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, cemaatlerin kendi sorumluluk sahaları içerisinde hareket etmeleri gerektiğini belirterek şöyle konuştu: "Elbette bizim sosyal hayatımızın içerisinde; vakıflar, dernekler, sendikalar, meslek odaları, cemaatler vardır. Dün vardı yarın yine olacaklar. Ama sosyal hayat içerisinde var olan bu yapılar demokrasinin göstergesidir. Ancak, bunlar kendi görev ve yetki alanları içerisinde fonksiyon icra ederler. Hiçbir zaman siyaset kurumlarını bir mühendislik edası ile dizayn etmeye kalkmamalıdır. Yaşadığımız sorun bu. Sapma burada" dedi. Paralel yapıya toleransla bakmalarının söz konusu olamayacağını belirten Yazıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Egemenlik milletindir. Egemenliğe yabancı, egemenliği devre dışı bırakıcı hiçbir yapı ya da oluşuma, paralel olarak nitelendirilen yapı dahil bunlara müsaade etmemiz toleransla bakmamız söz konusu değildir." RİZE İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...