Fenerbahçe ileriye bakıyor

Fenerbahçe ileriye bakıyor

SPOR Haberleri

Yıldırım'ın talimatıyla sessizlik kararı alırken, Yanal da oyuncularına "Trabzon maçını unutun. Bizi bekleyen bir şampiyonluk var. Sahaya odaklanın" dedi.

Trabzon'daki olayların yankısı devam ediyor ancak Fenerbahçe, yaşananları unutup önüne bakmaya kararlı. Şampiyonluğa odaklanan sarı-lacivertlilerde yönetim, Trabzon'dan gelen sert açıklamalara cevap dahi vermiyor. Fenerbahçe'nin bir kaos ortamına çekilmeye çalışıldığını belirten Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Zaten uğraştığımız bir sürü problem var. Bir de bunlara ayıracak vaktimiz yok. Bütün dikkatimizi ve enerjimizi şampiyonluğa vermeliyiz" talimatıyla sarı-lacivertliler hedefe odaklandı. Yönetim sessiz kalma kararı alırken, teknik heyet ve futbolcular da tamamen Kayseri Erciyes maçına motive oldu. Ersun Yanal, dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Artık Trabzon maçını unutun. Ne yaşandıysa yaşandı, hepsi geride kaldı. Biz futbolun dışındaki olaylardan tamamen sıyrılıp, sadece sahaya odaklanacağız. Sezon başında koyduğumuz bir şampiyonluk hedefi var. Buna ulaşmak bizim elimizde. Adım adım ilerliyoruz. Galatasaray derbisinden önce 4 maçlık seri belirlemiştik. Gençlerbirliği ve Trabzon engelini kayıpsız geçtik. Şimdi tek düşünmemiz gereken Erciyes maçı" ifadelerini kullandı. Ersun Hoca, "Derbiye kadar puan kaybetmemeliyiz. En kötü ihtimalle aradaki farkı korumalıyız. Bizim için başka hiçbir şeyin önemi yok" diye konuştu. Bu arada Webo ile Egemen'in iyileşmesi, Cristian'ın cezasının bitmesi, Alves'in de takıma katılmasıyla uzun bir sürenin ardından ilk kez eksiğin olmaması da Ersiyes maçı öncesi Ersun Yanal'ın yüzünü güldürüyor. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; gt; M.Emin ULUÇ


Moussa Sow golü unuttu
Sezonun ilk yarısını Fenerbahçe'nin en golcü oyuncusu olarak kapatan Moussa Sow, ikinci yarıda henüz ağları havalandıramadı. En son golünü 17. haftada Kayseri'ye atan Senegalli yıldız, sonrasında forma giydiği 5 maçta sessiz kaldı.


Yeni gözde Semih Ergül
Fenerbahçe'de göreve geldiğinde Semih Şentürk'ü yüzüne bile bakmadan gönderen Ersun Yanal, A2 takımında forma giyen Semih Ergül'ü yakından takip ediyor. Yanal, yerli golcü boşluğunu 23 maçta 20 gol atan genç Semih'le doldurmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...