Arda Turan: Galatasaray da bizim gibi tur atlar

Arda Turan: Galatasaray da bizim gibi tur atlar

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in çeyrek finale çıkmasında büyük payı olan Arda Turan, Galatasaray'ın da Chelsea'yi eleyebileceğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a attığı golle klasını bir kez daha kanıtlayan ve Atletico Madrid'in çeyrek finale çıkmasında büyük payı olan Arda Turan, Galatasaray'ın da Chelsea'yi eleyebileceğini söyledi. Milli futbolcu, "Chelsea'yi geçeriz diye düşünüyorum. Yapabilirler. 1-1 hiç de kötü bir skor değil. Galatasaray orada gol de goller de atabilir. Turu atlayacak güçte. Biz inanıyoruz. Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır" dedi. Arda Turan, Atletico Madrid'in herkesi eleyebilecek güçte olduğunu da belirterek, "Eğer günümüzde olursak herkesi safdışı bırakabiliriz. Biz en kolay maçı da en zor maçı da savaşarak kazanıyoruz. O yüzden rakip fark etmez. Hikaye yazmaya alıştık, umarım bunun devamını getiririz" diyerek sözlerini tamamladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...