Tunceli'deki şehit polis memuru bu öğlen defnedilecek

/ Kaynak: AA
Tunceli'deki şehit polis memuru bu öğlen defnedilecek

GÜNDEM Haberleri  / AA

Berkin Elvan için Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ bu öğlen defnedilecek.

Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ için memleketi Elazığ'da tören düzenlenecek.Tunceli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "12 Mart 2014 akşamı Tunceli il merkezinde çıkan olaylarda şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'ın cenaze töreni saat 11.00'de Elazığ Emniyet Müdürlüğünde yapılacak. Cenaze, Merkez İzzet Paşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Harput Mezarlığına defnedilecektir" denildi.Tunceli'deki Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine ve önünde bulunan zırhlı araçlara taş, havai fişek ve molotofkokteyli atan gruba müdahale esnasında, zırhlı araç içerisinde bulunan ve kalp krizi geçiren polis memuru Ahmet Küçüktağ, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...