Galatasaray yönetimi harekete geçti! Deplasman atağı

Galatasaray yönetimi harekete geçti! Deplasman atağı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar bundan sonra Başkan Ünal Aysal yönetiminde deplasmanlara tam kadro gidecek. Dış saha galibiyet primlerine de yüzde yüz zam yapıldı.

Bu sezon deplasmanlarda başarılı sonuçlara imza atamayan Galatasaray'da bir dizi önlem için start verildi. Sarı-kırmızılılar kalan dış saha maçlarına Başkan Ünal Aysal liderliğinde mümkün olduğunca fazla sayıda yönetici ile gitme kararı aldı. Galatasaray yönetimi böylelikle sarı-kırmızılı takıma güçlü bir şekilde "Sizin yanınızdayız" mesajı verecek. Aysal, şampiyonluk yolunda kayıp yaşanmaması için kesenin de ağzını açtı. Dış saha galibiyetlerine 15 bin dolar prim veren yönetim buna yüzde yüz zam yaparak 30 bin dolara çıkardı. Galatasaray bu sezon deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmada 3 galibiyet alıp, 7 de beraberlik elde etmişti.
Desteğimizi hissetmeliler
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, takımın dış saha maçlarına gitmenin zaten yönetim kurulunun görevi olduğunu belirterek, "Bugüne kadar çeşitli durumlardan dolayı takımımızın deplasman maçlarına tam kadro gidemiyorduk ama artık ligin sonuna yaklaşıyoruz. Kalan deplasman maçlarımızda yönetim kurulu olarak mümkün olduğunca tam kadro takımın yanında olmak istiyoruz" diye konuştu. Ergün, futbol takımının bu kritik son maçlarda yönetim kurulunun desteğini daha yakın bir şekilde arkasında hissetmesi gerektiğini kaydederek, "Kalan dış saha maçlarına kalabalık bir şekilde gitmek için arzuluyuz. Önemli bir işi olmayan yöneticilerimiz, takımla birlikte olacaklar" ifadelerini kullandı.



DEPLASMAN KARNESİ
Bursa-G.Saray:1-1
Eskişehir-G.Saray:0-0
Beşiktaş-G.Saray:0-3
Akhisar-G.Saray:2-1
Kayseri- G.Saray:2-4
F.Bahçe- G.Saray:2-0
Kasımpaşa- G.Saray:1-1
G.Birliği- G.Saray:1-1
Erciyes- G.Saray:1-3
G.Antep- G.Saray:0-0
Antalya- G.Saray:2-2
Rize- G.Saray:1-1


KALAN DEPLASMANLAR
Karabükspor
Torku Konyaspor
Sivasspor
Elazığspor
Trabzonspor


Mancini'den Karabük uyarısı
Deplasmanda yarın Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini takımının dış saha sıkıntısını aşması konusunda futbolcularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Antrenmanlar başlamadan önce oyuncularıyla toplantı yapan İtalyan çalıştırıcı, "Şampiyonluğun yolu deplasmanlardan geçiyor" diyerek sarı-kırmızılıları motive ediyor. Bu sezonki dış saha karşılaşmalarından istediği sonucu alamayan Galatasaray, cuma maçlarında da inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor. Avrupa'da yapacağı mücadeleler öncesi cuma günleri 4 maç yapan Galatasaray, 2 galibiyet 2 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılıların Karabükspor karşısına da Akhisar Belediyespor maçında olduğu gibi 4'lü defans kurgusuyla çıkması bekleniyor. Cezası biten Selçuk İnan, ilk 11'e nbsp;dönerken Ceyhun yine yedek kulübesine çekilecek.



BAHADIR ÇOKİŞLER




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...