Bade İşçil Türkiye'de doğum yapacak

Bade İşçil Türkiye'de doğum yapacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Anne olmak için gün sayan Bade İşçil, sanatçı dostlarına gönderme yaparak Türkiye'de doğum yapacağını açıkladı.

Güzel oyuncu Bade işçil eşi Malkoç Süalp ile birlikte Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Anne olmaya hazırlanan ve erkek bebek bekleyen ünlü oyuncu Bade İşçil eşi ile birlikte Etiler'deydi. Amerkia'da doğum yapan Tuba Ünsal'ın aksine Türkiye'de doğum yapacağını söyleyen İşçil "Ben Türk'üm ve çocuğumu da Türkiye'de doğurmak istiyorum" dedi.


TUBA ÜNSAL'DAN SERT TEPKİ
Yurtdışı doğumu için Tuba Ünsal'ı eleştiren Bade İşçil'e, Ünsal'dan yanıt gecikmedi. Tuba Ünsal Twitter sayfasından şunları yazdı: Ah Bade! Miami'de doğumu araştır. Sonra gazeteci görünece Türk'üm şovu yap. Az samimiyet ya... nbsp;


DEMET AKALIN'DAN DA CEVAP GELDİ
Demet Akalın'in Hira için yaptığı baby shower partisine de değinen Bade İşçil, kendisinin öyle bir şey yapmayacağını söyledi. Akalın ise gayet sakin cevap verdi, "Kuzum nasıl içinden geliyorsa! İlk bebek heves ediyorsun; ne yapacağız. Kızmam rahat ol. Sağlıkla doğsun"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...