Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıza Baba, Karadayı'ya sert çıktı!

Rıza Baba, Karadayı'ya sert çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Zafer Ergin, 'Dizi süreleri kısalmazsa oynamam' diyen Kenan İmirzalıoğlu'na 'Bunlar arz talep meselesi, oynamazsa oynamasın' diyerek tepki gösterdi

Us­ta oyun­cu Za­fer Er­gin, son dö­ne­min en önem­li jön­le­rin­den bi­ri olan Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­'na di­zi sü­re­le­riy­le il­gi­li sert çı­kış yap­tı. Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­'nun "Di­zi sü­re­le­ri 60 da­ki­ka­ya in­mez­se ar­tık oy­na­ma­m" söz­le­ri­ni "Oy­na­ma­sın da gö­re­lim, oy­na­maz­sa oy­na­ma­sın. Bun­lar arz ta­lep ku­ral­la­rıy­la ge­çer­li ol­du­ğu için bu ha­le gel­di. Ya­pım­cı­lar, ka­nal ve oyun­cu­la­rın or­tak ve­re­ce­ği bir ka­rar­dır. Ben çı­kıp da 120 da­ki­ka­lık di­zi­de oy­na­mak is­ti­yo­rum de­mi­yo­ru­m" di­ye ya­nıt­la­dı.


'SÖ­ZÜ­MÜ­ZÜ ÇA­BUK UNU­TU­RU­Z'
Art ar­da yer al­dı­ğı di­zi­lerle adın­dan söz et­ti­ren Bur­cu Ka­ra da di­zi sü­re­le­ri­nin uzun­lu­ğun­dan şi­ka­yet eden­ler ara­sın­da yer alı­yor. An­cak ün­lü oyun­cu "Biz oyun­cu­lar ön­ce oy­na­mam de­riz. Gü­zel bir pro­je gel­di­ğin­de söz­le­ri­mi­zi unu­tup üs­tü­ne at­la­rı­z" di­ye ko­nuş­tu.


SEVDİĞİ İŞİ YAPAN İNSAN YORULMAZ
Ke­nan İmir­za­lı­oğ­lu­'nun ak­si­ne ek­ran­la­rın Di­la Ha­nı­m'­ı Ha­ti­ce Şen­dil, ça­lış­ma sa­at­le­ri­ni hiç ka­fa­sı­na tak­ma­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Şen­dil, "İ­şim­den do­la­yı hiç yo­rul­ma­dım. Yo­ru­la­ca­ğı­mı da san­mı­yo­rum. Sev­di­ği işi ya­pan in­san yo­rul­maz. Sa­de­ce tem­po­lu bir gün ge­çi­rir ve onu da din­le­ne­rek at­la­tır. Çok şü­kür bu­gü­ne ka­dar sı­kın­tı ya­şa­ma­dı­m" de­di.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...