Galatasaray'a Gökhan mesajı

Galatasaray'a Gökhan mesajı

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, G.Saray, Gökhan Töre için devreye girdiyse ve bu parayı verebileceklerse ne diyelim, kendilerine hayırlı olsun.'

Yönetici Erdal Torunoğulları, Gökhan Töre için satın alma opsiyonları bulunduğunu belirterek, milli futbolcunun 7,5 milyon euroluk bonservis bedelinin Beşiktaş için ağır bir yük olabileceğini söyledi. Torunoğulları, "Gökhan Töre'nin durumu olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Gökhan, Beşiktaş'ta forma giymeye devam etme konusunda son derece istekli. Rubin Kazan ile masaya oturacağız ama 7,5 milyon euroda diretirlerse, ' O kadar da değil' deriz. Eğer söylendiği gibi Galatasaray, Gökhan için devreye girdiyse ve bu parayı verebileceklerse ne diyelim, kendilerine hayırlı olsun. Bizden her istenen rakamı kabul edecek halimiz yok" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...