Lucescu'den flaş Marsilya açıklaması! Ayrılıyor mu?

Lucescu'den flaş Marsilya açıklaması! Ayrılıyor mu?

SPOR Haberleri

Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıklar ve Kırım'ın istalası sonrası Mircea Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağı iddia edildi.

Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıklar ve Kırım'ın istilası sonrası bazı oyuncu ve teknik adamların terdirgin bekleyişleri bir çok dedidokunun çıkmasına da sebep oluyor. Son olarak Mircea Lucescu'nun Ukrayna'dan ayrılacağı iddia edildi. Hatta Fransız basınında çıkan Marsilya - Mircea Lucescu haberleri bu dedikoduların son noktası olmuştu. Mircea Lucescu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dürüst olacağım. Marsilya iddiaları tamamen yalan. Ailem bugüne kadar gittiğim her yere benimle birlikte geldi. Gelecek ile ilgili alınan kararlar bir çok şeye bağlı oluyor. Özellikle çocuklar ve torunlara..." ifadelerini kullandı. Galatasaray ve Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci yaşayan Mircea Lucescu'nun Marsilya iddialarını yalanlasa da "Shakhtar Donetsk'te kalmaya devam edeceğim" dememesi ise kafalarda soru işareti bıraktı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...