'Hadi ordan' t-shirt'leri yapılacak

'Hadi ordan' t-shirt'leri yapılacak

SPOR Haberleri

Marcus Merk ile canlı yanında tartışan Slaven Bilic'in 'Come on give me Break' yani 'Hadi ordan' çıkışı kulübe gelir sağlayacak.

Eskişehir maçından sonra yayıncı kuruluşun yorumcusu Marcus Merk ile canlı yanında tartışan Slaven Bilic'in "Come on give me Break" yani "Hadi ordan" çıkışı kulübe gelir sağlayacak. Hırvat çalıştırıcının bu sözü Kartal Yuva'sını harekete geçirdi. Siyah-beyazlılar Bilic'in foğrafı ve sözü bulunan t-shirtleri yaptırıp satışa çıkaracak.
Çift kale maçta neşeli dakikalar
Beşiktaş, ligin 25. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular koşu, kondisyon ve pas çalışması yapıp, çift kale maç oynadı. Çift kalede turnuva düzenlenirken, siyah-beyazlı futbolcular kazanılan maçların ardından büyük bir sevinç yaşadı. Hırvat teknik adam, kazanan takımları tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...