Sadece Sen filmi galasına yoğun ilgi!

/ Kaynak: DHA
Sadece Sen filmi galasına yoğun ilgi!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan ve İbrahim Çelikkol'un aldığı Sadece Sen filminin ilk galası Almanya Köln'de yapıldı.

Sadece Sen filmini ilk kez seyircilerle izleyen film ekibinin düzenlediği basın toplantısında konuşan filmin baş rol oyuncusu Belçim Bilgin,sahneleri hakkında açıklamalarda bulundu.


Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un baş rollerini paylaştığı Sadece Sen filminin Avrupa galası Köln'de yapıldı. Almanya'da gösterime giren ve Türkiye'de 14 Mart tarihinde gösterime girecek olan Sadece Sen filminin yönetmeni Hakan Yonat ve başrol oyuncuları Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol filmi ilk gösteriminde seyircilerle birlikte izledi. Kırmızı halıdan geçerek kameralara poz veren film ekibi, gösterim sonunda sahneye çıkarak seyirciyi selamladı. Filmin ardından seyirciler filmin oyuncuları ile fotoğraf çektirdi. "Ben burayı çok sevdim, yerleşeceğiz" diye espri yaparak basın toplantısına başlayan yönetmen Hakan Yonat, "Seyirci çok güzeldi. Burası çok daha heyecanlı. Seyircinin tepkisi çok daha net, çok daha hızlı. Türkiye'de cuma günü gösterime girince asıl tepkileri alacağız ama burada Almanya'da aldık, her şey çok iyiydi" dedi.


"BİR SÜRE DİNLENECEĞİM"
Filmde dublör kullanmadığını söyleyen İbrahim Çelikkol, "Ben iki yıl önce Fetih filmi için buradaydım. Buradaki seyircinin de az çok nasıl tepkiler vereceğini tahmin ediyordum, kendi doğallıklarından hiçbir şey kaybetmemişler. Burada olmak bizim için onur verici bir durum. Burada olmaktan mutluyuz. Bundan sonra biraz dinlenmeyi düşünüyorum, kendim için adımlar atmak istiyorum, Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum, birazcık daha oyunculuk adına ilerlemek istiyorum. O yüzden bir süre kendime vakit ayıracağım. Kısmet bu işler, güzel bir proje gelince hayır diyemeyecek bir insanım. Eğer güzel senaryolar gelirse onun içinde yer alıp tekrar sizinle güzel filmler seyretmek isterim" dedi.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...