Beşiktaşlı Keçeli: Orman yanlış anlaşıldı

Beşiktaşlı Keçeli: Orman yanlış anlaşıldı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, başkan Fikret Orman'ın sözlerinin yanlış anladığını ifade etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak'ta yapımı devam eden İnönü'nün Ağustos ayında biteceğini söyledi ama işin aslı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, "Fikret Orman'ın o sözleri yanlış anlaşıldı. Beşiktaş gelecek sezon da maçlarını dışarıda oynayacak. Toplamda 2 tam sezon İnönü kapalı kalacak. Eğer sonraki sezona yetişirse ne mutlu Beşiktaş'a diyorum" dedi.
Fikret Orman ile konuştuğunu ifade eden Keçeli, "Fikret Orman'ın 'İnönü Ağustos'ta bitecek' açıklaması yanlış anlaşıldı. Bu açıklamadan sonra kendisiyle konuştum. Bana dedi ki; 'Ağabey bu stadın Ağustos ayında bitmesi söz konusu olabilir mi? Ben onu başka anlamda söyledim. Türkiye'nin değil Dünya'nın tüm imkanları gelse bu stat yetişmez' Fikret Orman sanırım Ağustos'ta kabası biter diye söylemiştir. Beşiktaş 1.5 sezon daha oynayacağı bir stat bulmak zorunda" diye konuştu.


FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 18 Ocak'ta "Sayın Başbakanımızın desteğiyle izinleri 1 yılda aldık. İzni almadığımız söylendi, aldığımızı gösterdik. 'İnönü Stadı'nı yıkamazlar' dediler. Yıkımı durdurmaya çalıştılar, yıktık. 'İllegal yıkıyorlar' dediler,ruhsatı gösterdik. 'Parasını bulamaz' dediler, Vodafone ile anlaştık. 'Temeli atamazlar' dediler, attık. Şimdi ise 'Ağustos ayında bitiremezler' deniyor. Bu stadı, Allah'ın izniyle ağustos ayında bitireceğiz" demişti. radyospor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...