Egemen Bağış'tan tweet açıklaması

/ Kaynak: İHA
Egemen Bağış'tan tweet açıklaması

Politika Haberleri  / İHA

Egemen Bağış, Siirt mitingi sırasında attığı tweet ile ilgili açıklama yaptı.

Dün Sayın Başbakanımızla Siirt'te partimizin mitingi sırasında attığım bir twit mesajının gerek yazılı ve görsel basında, gerekse sosyal medyada bazı çevrelerce çarpıtılarak şahsımla ilgili bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü büyük bir üzüntü ve şaşkınlıkla takip etmekteyim. Konuya bir kez daha açıklık getirmek istiyorum. O mesajin ve mesajda kullanılan kelimenin genç yaşta hayatını kaybeden Berkin Elvan yavrumuzun cenazesine katılan veya ulkemizin o ortak acısını paylaşan insanlarla hiçbir ilgisi yoktur. Konuyu oraya bağlamaya çalışmak, onu ima ettiğimi iddia etmek açık ve kasıtlı olarak yapılan bir itibar suikasti girişimidir. nbsp;Siirt'te ülkemizin farklı etnik kokenlere sahip vatandaşlarımızı coşkuyla bir araya getiren ve farklı kültürel zenginliklerimizin süslediği miting sırasında çözüm sürecinin oluşturduğu pozitif atmosferi vurgulamak amaciyla yazılan mesaj sadece ülkemize on yıllar boyunca büyük acılar yaşatan terörün bitmesinden rahatsızlık duyanlara atfen yazılmıştır.
Bahsi geçen twit mesajımdan önceki ve sonraki twit mesajlarıma bakıldığında düşüncelerimin sadece Siirt'te yerel seçimler bağlamında barış içinde yarış duyguları ile ilgili olduğu çok net görülmektedir.
Mesajımın çarpıtıldığını fark ettiğimde yanlış anlaşılmaları engellemek adına o twit mesajımı silmeme ve daha sonra konuya açıklık getiren başka mesajlar atmama rağmen kimilerinin konuyu istismara devam etmesini, provokasyonlar üzerinden toplum mühendisliğine kalkışanların kasıtlı bir çabası olarak değerlendiriyorum.
Tekrar ediyorum o mesajin dün hepimizin içini burkan cenaze ile hiçbir ilgisi yoktur.
Söz konusu mesajın muhatabı ülkemizde son bir buçuk yıldır çözüm süreci kapsamında silahların susmasından, daha da güçlenen kardeşlik dokumuzdan rahatsızlık duyan hastalıklı zihniyetlerdir.


Egemen BAĞIŞ
Ak Parti İstanbul Milletvekili

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...