Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

B. Münih Başkanı Hoenness'e hapis şoku!

/ Kaynak: AA
B. Münih Başkanı Hoenness'e hapis şoku!

SPOR Haberleri  / AA

Bayern Münih Başkanı Hoeness, vergi kaçaklığı suçlamasıyla 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih'in Başkanı Uli Hoeness, vergi kaçakçılığı suçlamasıyla yargılandığı davada 3 yıl altı 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Münih Eyalet Mahkemesi'nin sözcüsü Andrea Titz, karar açıklandıktan hemen sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Hoeness'in mahkeme tarafından vergi kaçırmaktan 7 ayrı suçtan 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını bildirdi. Hoeness, dava sürecinde mahkemeye verdiği belgelerin incelenmesinden sonra kaçırılan verginin en iyi durumda 27,2 milyon avro olduğu ifade edilmişti. Hoeness de bu miktarda vergi kaçırdığını kabul etmişti.
Hazırlanan iddianamede, 7 ayrı olayda vergi kaçırmakla suçlanan Hoennes'in 3,5 milyon avro vergi kaçırmasının yanı sıra 33 milyon avro geliri beyan etmediği ve mali işlemlerden zarar ettiğini beyan ederek 5,5 milyon avro menfaat sağladığı öne sürülmüştü.
Kararı, hem Hoeness'in hem de savcılığın temyize götürebileceği olanağının bulunduğu bildirildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...