Fenerbahçe ve Trabzonspor anlaştı

Fenerbahçe ve Trabzonspor anlaştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ve Trabzonspor anlaşarak Trabzon'da oynanacak A2, U19 ve U17 liglerindeki maçların ilerleyen bir tarihte oynanması için TFF'ye başvurdu.

Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Şenol Çorlu, Trabzonspor Kulübü ile irtibata geçerek bu ay içinde Trabzon'da oynanacak A2, U19 ve U17 liglerindeki maçların ilerleyen bir tarihte oynanması için yardım istediler. nbsp;Trabzon yöneticilerinin bu konuya sıcak bakmasıyla Fenerbahçe Kulübü TFF'ye başvurdu. TFF bu konu ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde bildirecek. nbsp;Sarı lacivertli kulüp altyapı koordinatörü Şenol Çorlu, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Bu konuda Sadi Tekelioğlu ile görüştüm. Sizin aracılığınızla ona teşekkür etmek istiyorum. Olaylar daha çok sıcak. Bu çocukların psikolojisinin bozulmaması gerek. Trabzon'daki idareciler de büyük bir anlayış gösterdiler. Bize her türlü yardımı yapacaklarını söylediler. Şimdi TFF'nin yanıtını bekliyoruz."
HABER7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...