Trabzonspor'u Avrupa telaşı sardı

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'u Avrupa telaşı sardı

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor teknik adamı Hami Mandıralı, Sivasspor ile oynanacak maçı kazanarak Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istediklerini söyledi

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Sivasspor ile oynanacak maçı kazanarak Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istediklerini söyledi. Trabzonspor'da Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar beklenmeye başlandı. Teknik sorumlu Hami Mandıralı ise, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçını kazanarak, Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürmek istediklerini dile getirdi. nbsp;Oyuncularına Fenerbahçe maçında yaşananları unutmaları konusunda uyarılarda bulunan Mandıralı, "Avrupa kupalarına kesinlikle katılmalıyız. Bunun için de en önemli rakibimiz olan Sivasspor karşısında galip gelmeliyiz. Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.


MALOUDA TAKIMDAN AYRI OLARAK ÇALIŞTI
Trabzonspor bir günlük iznin ardından Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenman öncesi 25 yaşına giren Henrique için doğum günü pastası kesildi. Ardından yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Bamba katılmadı, Colman ve Henrique ise sakatlıkları nedeniyle salonda çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Malodua ise kendi özel kondisyoneri ile takımdan ayrı olarak başka bir sahada koşu yaptı. nbsp;Bordo mavili takımın Juventus ile oynadığı maçta sakatlanan Kadir Keleş ise iki haftalık aranın ardından antrenmanda yapılan kondisyon çalışmaları sırasında takımla birlikte çalıştı. Bordo mavililer iki bölüm halinde yapılan antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından, yarı sahada çift kale maç yaptı. Kalbinde ritm bozukluğu tespit edilen Emre Güral ise antrenman bir bölümünü izleyerek teknik ekiple sohbet etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...