Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu acıya yürek dayanmaz! İki yaşındaki Azra bebek...

/ Kaynak: DHA
Bu acıya yürek dayanmaz! İki yaşındaki Azra bebek...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya Akyazı'daki trafik kazasında Nagihan Abrak (32) öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada Nagihan Abrak'ın çocuğu Azra (2) da yaralandı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Kızılcıkormanköy Kavşağı'nda D-100 karayolunda iki araçın karıştığı trafik kazasında Nagihan Abrak (32) öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada Nagihan Abrak'ın çocuğu Azra (2) da yaralandı.
Adapazarı'ndan Hendek istikametine gitmekte olan Ramazan Abrak'ın yönetimindeki 14 EB 472 plakalı otomobil, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu önce yol kenarında park halindeki Muhammet Ali Işık (45) yönetimindeki 54 DK 099 plakalı sebze yüklü kamyonete çarptı. Daha sonra bir işyerinin bahçesine uçtu.
Kazada otomobilde sıkışan Nagihan Abrak (32) Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ambulansa alınan Nagihan Abrak burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. nbsp; Kazada minik Azra, otomobil sürücüsü baba Ramazan Abrak (35), babaanne Hanife Abrak (53) yaralandılar.

Kazada annesini kaybeden Azra Abrak, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından babası ve babaannesi ile birlikte Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilirken, kamyonet sürücüsü Muhammet Ali Işık (45) Toyota İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp; Kazayı haber alan yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizleri geçirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...