Cezaevinde korkunç infaz

/ Kaynak: DHA
Cezaevinde korkunç infaz

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Afyon E Tipi Cezaevi'nde kalan uyuşturucu bulundurmaktan mahkum 35 yaşındaki Okan Kılkışlılar, yatağında telle boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

Afyon E Tipi Cezaevi'nde kalan uyuşturucu bulundurmaktan mahkum 35 yaşındaki Okan Kılkışlılar, yatağında telle boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Kılkışlılar'ın İzmir'deki ailesi ise, olaya tepki gösterip sorumluların bulunmasını istedi.

Geçen pazar Afyon E tipi Cezaevi'nde meydana gelen olayda, sabah koğuşa sayıma giren infaz koruma memurları, Okan Kılkışlılar'ın cesedini yatağında buldu. Olayın cezaevi savcına bildirilmesinin ardından yapılan incelemede, Kılkışlılar'ın telle boğularak öldürüldüğü belirlendi. Kılkışlılar'ın cenazesi, otopsinin ardından teslim edilen İzmir'deki yakınlarınca toprağa verildi.

SIR PERDESİ ARALANAMADI
Bu arada uyuşturucu bulundurmak suçundan 5 yıl 2 ay ceza alan Okan Kılkışlılar'ın, yaklaşık bir hafta önce oğlunun ameliyat olduğu haberini aldıktan sonra psikolojik bunalıma girip kendisine zarar verdiği öğrenildi. Bunun sonrasında ise, Kılkışlılar'ın cinayet suçundan kalan hükümlülerin bulunduğu 8 kişilik yeni bir koğuşa alındığı ortaya çıktı. Yaşananlara tepki gösteren ailesi, odada kalan 8 mahkumun ifadesine başvurulduğunu ancak olayı kimin yaptığının belirlenmediğine yönelik kendilerine bilgi verildiği söyledi. Eşinin katillerinin bulunmasını isteyen Yeliz Kılkışlılar, iki oğluyla kendisinin ortada kaldığını, olayın sorumlularının biran önce bulunmasını, bunun için gereken tüm yollara başvuracağını dile getirdi. Bu arada, Okan Kılkışlılar'ın yakınları da katillerin bulunmasını isteyerek mahallelerinde yürüyüş yaptı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...