Zafer Çağlayan'dan 'hediye saat' açıklaması

/ Kaynak: AA
Zafer Çağlayan'dan 'hediye saat' açıklaması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Ak Parti'nin Mersin mitinginin açılışında hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Zafer Çağlayan yaptığı konuşmada, 30 Mart'ın çok büyük anlam ve önem ifade ettiğini belirterek, önümüzdeki seçimlerin yer seçimler olmaktan çıktığını, kendilerine kurulan tuzakların ve kumpasların bozulması için Mersin halkından milli iradeye sahip çıkmalarını istedi.

'Bu kardeşiniz, sizlere, Mersinli'lere hizmet etmekten başka, bu ülkenin ekonomisine hizmetten başka ne suçu var, ne günahı var soruyorum' diyen Çağlayan, "Bize söylenen dedikodulara bir süre cevap vermedim. Bekledim ki Yunus Emre'nin dediği gibi hareket edeyim. Ama baktık ki susmak bilmiyorlar, her gün yalan söylüyorlar, yeni iftiralar atıyorlar' diye konuştu.

Kendilerine iftira atıldığını, partileriyle ilgili yolsuzluk iddialarının öne sürüldüğünü ifade eden Çağlayan, şöyle konuştu:

'Kılıçdaroğlu, hırsız mı görmek istiyorsun, dön de aynaya bak, kendini görürsün. Yolsuzluk mu görmek istiyorsun dön İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına bak. Kalkmışlar diyorlar ki, tutturmuşlar, Zafer Çağlayan'a bir hediye saat verildi diye. Buradan sesleniyorum, Zafer Çağlayan'a saat hediye eden de eğer Zafer Çağlayan bir saat hediye almışsa, saat aldığımı, bana saat verildiğini kim söylüyorsa namerttir, edepsizdir, ahlaksızdır. Kalkmışlar bakın partimize etiket yapıştırmaya çalışıyorlar, yolsuzluktan bahsediyorlar. 11 sene öncesinde, 27 yıl sanayicilik yapmış, yolsuzluk dönemlerini iyi bilen kardeşiniz olarak söylüyorum, biz yolsuzluk yapsak bu hizmetler, Akdeniz Oyunları, bu hastaneler yapılabilir miydi? Buradan diyorum ki ey Kılıçdaroğlu, sen kalkıyorsun sana verilen illegal dinlemeler, yalan yanlış bigilerle diyorsun ki, rüşvet aldılar, tüm halkımızın huzurunda söylüyorum, Zafer Çağlayan'a tek bir delikli kuruş rüşvet veren de, alan da, aldı diyen de edepsizdir, vicdansızdır.'

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...