Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray tarihinde bir ilk

Galatasaray tarihinde bir ilk

SPOR Haberleri

Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, tarihinde ilk kez Kastamonu'ya geldi.

Süper Lig'de yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, tarihinde ilk kez Kastamonu'ya geldi. İstanbul'dan özel uçakla Antalya'ya gelen sarı-kırmızılı kafile, Kastamonu Havalimanı'nda taraftarlar tarafından karşılandı. nbsp; Taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcular, izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı. Tezahüratta bulunan taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirmek için yoğun çaba sarf etti.

Otobüse binmekte zorlanan futbolcular, özel güvenlik ekiplerinin yardımıyla otobüse güçlükle binebildi.

Güvenlik ekiplerinin otobüsün geçiş yolundan taraftarları güçlükle uzaklaştırdığı karşılamanın ardından, sarı-kırmızılı ekip, kalacağı otele gitmek için karayoluyla Karabük'e hareket etti.Galatasaray tarihinde bir ilk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...