Okmeydanı'nda polise ateş açıldı

/ Kaynak: AA
Okmeydanı'nda polise ateş açıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Burak Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği bölgede polisle karşılaşan bir grup ara sokaklara dağılırken, üzerine ateş açılan polis bölgede arama başlattı.

Burak Can Karamanoğlu'nun yaşamını yitirdiği Fatih Sultan Mehmet Caddesi yakınlarında toplanarak yürüyüşe geçen bir grup, polis barikatıyla karşılaşınca geri döndü.

Berkin Elvan için düzenlenen cenaze töreninin ardından Okmeydanı'nda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, bu akşam olay yeri yakınındaki Kuzey Sokağı'nda toplanan bir grup, ateş yakarak slogan attı.

Yürüyüşe geçen gruptakiler, güvenlik amacıyla bölgeye gelen polislerin oluşturduğu barikatla karşılaşınca geri döndü. Grubun, Kuzey Sokağı başındaki bekleyişi sürüyor.

Bu arada, Okmeydanı'nın ara sokaklarında toplanan küçük gruplar tarafından polis ekiplerine havai fişek atıldı.

Piripaşa İlköğretim Okulu'nun arka sokağından, cadde başında bekleyen polislerin bulunduğu alana doğru 3-4 el silah atılmasının ardından polis ekipleri, o bölgeye doğru yönelerek, ateş edenleri bulmak için araştırma başlattı.

Basın mensupları da güvenlik amacıyla buradan uzaklaştırıldı.

Bölgeye sevk edilen özel harekat ekipleri de buradaki ekiplere destek veriyor. nbsp; Ellerinde pompalı tüfek olduğu öne sürülen kişilerin bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Mithatpaşa ve Piyalepaşa caddeleri ile Kuzey Sokağın üst kısmında bulunan marjinal gruplar, zaman zaman ara sokaklardan polis ekiplerine havai fişek atmayı sürdürüyor.

Kuzey Sokağın alt kısmında ise Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesini protesto eden grup bulunuyor. Gruptakiler, yaktıkları ateşin etrafında slogan atarak bekliyor.

Bu grup ile diğer noktalardaki marjinal gruplar arasında polis barikatı bulunuyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...