Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaybolan uçağı ABD buldu mu?

/ Kaynak: İHA
Kaybolan uçağı ABD buldu mu?

DÜNYA Haberleri  / İHA

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jay Carney, kaybolan Malezya Havayolları'na ait uçak için Hint Okyanusu'nda yeni bir arama bölgesi açılabileceğini söyledi.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jay Carney, geçtiğimiz Cumartesi günü içerisindeki yolcularla birlikte kaybolan Malezya Havayolları'na ait uçak için Hint Okyanusu'nda yeni bir arama bölgesi açılabileceğini söyledi.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Carney, günlük basın brifinginde kaybolan uçakla ilgili açıklamalarda bulundu. Carney, "Nihai olmayan bazı yeni bilgilere göre, Hint Okyanusu'nda yeni bir arama bölgesi açılabilir. Ve uluslararası ortaklarımızla burada görevlendirilebilecek uygun varlıklar hakkında konsültasyon içerisindeyiz" şeklinde konuşurken, bahsi geçen 'yeni bilgi' hakkında detaylı açıklama yapmadı. Gelen bilgiye bakıp muhtemel ipuçlarını takip ettiklerini dile getiren Carney, ABD'nin bu bağlamda Malezya hükümeti tarafından yönetilen soruşturma çerçevesinde çalışmakta olduğunu belirtti.

Uçağa ne olduğuna dair araştırılmakta olan çeşitli muhtemel senaryoların bulunduğuna dikkat çeken Carney, "Ne yazık ki şu an ne olduğuna dair sonuçlara varabileceğimiz bir pozisyonda değiliz. Ancak aramalara aktif bir şekilde katılıyoruz" dedi.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...