Kurtlar Vadisi Pusu, 'paralel yapı' sahneleriyle olay oldu

Kurtlar Vadisi Pusu, 'paralel yapı' sahneleriyle olay oldu

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da dizisinin 218. bölümünde birbirinden özel haberler ve olaylara yer verildi. İşte ayrıntılar...

ATV'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 218. bölümünde 17 Aralık operasyonu, tapeler, yardım TIR'ları, paralel yapı ve cemaat olaylarına yer verildi.

İzleyiciden kaçmayan detay;

Operasyonu yürüten savcının 17 Aralık operasyonu eski savcısı Zekeriya Öz'e benzetilmesi gözlerden kaçmadı. Operasyonu yürüten savcı, Ak Saçlı'ya ulaşmak için ihtiyar heyeti üyelerinden Sami beyi gözaltına aldı. Ayrıca Savcı Leyla da gözaltına alınan diğer bir isimdi. Suriye kanadında ise Kara'yı gözaltına alan savcı, soruşturma sırasında tapeleri dinletti.

Muhterem Bey

Dizide dikkat çeken diğer bir önemli detay ise operasyonları yapan asıl kişinin Muhterem Bey (Fethullah Gülen)'e dikkat çekilmesi oldu.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...