Fethullah Gülen'den hayatını kaybedenler için taziye

Fethullah Gülen'den hayatını kaybedenler için taziye

GÜNDEM Haberleri

Fethullah Gülen, şehit olan polis Ahmet Küçüktağ ve saldırıya uğrayan genç Burak Can Karamanoğlu için bir taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen, şehit olan polis Ahmet Küçüktağ ve saldırıya uğrayan genç Burak Can Karamanoğlu için bir taziye mesajı yayınladı. nbsp;Mesajında, vefat edenlere Allah'tan rahmet ve mağfiret dileyip, aile ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederken, "Bu elim hadiselerin dinmesi, ülkemizin bir an evvel barış ve huzura kavuşması için yegane sığınağımız Cenab-ı Allah'a dua ve teveccüh ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İşte Gülen'in o mesajı:

"Vazife başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ'a ve menfur bir saldırı sonucu genç yaşında hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu'na Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyor, aile ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Bu elim hadiselerin dinmesi, ülkemizin bir an evvel barış ve huzura kavuşması için yegane sığınağımız Cenab-ı Allah'a dua ve teveccüh ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...