Okmeydanı'nda polis büyük kavgayı güçlükle önledi

/ Kaynak: İHA
Okmeydanı'nda polis büyük kavgayı güçlükle önledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda yasadışı gösteri düzenlemek isteyen iki grubun karşı karşıya gelmemesi için polis yoğun çaba harcadı.

Okmeydanı'nda yasadışı gösteri düzenlemek isteyen iki grubun karşı karşıya gelmemesi için polis yoğun çaba harcadı. Uyarılara rağmen dağılmayan ve molotofkokteyli, taş ve şişe ile saldıran gruba polis, biber gazı ve gaz bombasıyla müdahale etti.

Okmeydanı Şark Kahvesi üzerinde toplanan iki farklı görüşteki gruplar yasadışı gösteri düzenlemek istedi. Polis her iki grubun bir araya gelmemesi için uzun uğraşlar sarf etti. Araya giren ekiplere molotofkokteyli, havai fişek, taş ve şişelerle saldıran gruplara polis, biber gazı ve gaz bombasıyla müdahale etti.

Müdahale sırasında ara sokaklarda duyulan silah sesi ise polisi harekete geçirdi. Mahalle arasına akrep diye tabir edilen zırhlı araçlarla giren ekipler, çevre güvenliği alırken olay yerine Özel Harekat Timleri sevk edildi. Zaman zaman polis telsizlerinden uyarı yapılarak ekiplerin dikkatli ve duyarlı olması yönünde anonslar yapıldığı dikkat çekti.

Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan grup üyeleri ile çevik kuvvet ekipleri arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Bölgedeki gerginlikler yer yer sürerken emniyet, bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk etti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...