Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçın galibi Sevilla

/ Kaynak: AA
Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçın galibi Sevilla

SPOR Haberleri  / AA

Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta Sevilla, sahasında Real Betis'e 2-0 yenildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında, Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada, İspanyol ekipleri Sevilla ile Real Betis karşılaştı. Müsabakayı, deplasman ekibi Real Betis, 2-0 kazanarak, rövanş maçı için büyük bir avantaj elde etti.

Sevilla kentinde oynanan "Sevilla derbisi"nde, konuk ekip Real Betis'in gollerini 15. dakikada Baptistao ve 77. dakikada Sevilla kaydetti. Real Betis, 20 Mart Perşembe günü oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkacak.

Karşılaşmada görev alan Türk hakem Cüneyt Çakır, toplam 6 kez sarı kartına başvurdu. Bu kartlardan 4'ü Real Betisli, ikisi de Sevillalı futbolculara çıktı.

Müsabakada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise çizgi hakemi olarak görev aldı. Müsabakada, Orkun Aktaş 4. hakem olarak görev yaptı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...